Hammaspeikko

19.12


Takahampaita pukkaa ja voi surku kun se mahtaa harmittaa. Kova on älämölö meidän kotona näinä päivinä. Äsken jouduin jälleen turvautumaan paracetamoliin josko tyttö saisi yönsä nukutuksi. Eikös muuten olekkin ihanat uudet vaatteet? Mekko tosin on väärinpäin mutta hyvin sopii noikin :) Saatiin tutulta äidiltä jätesäkillinen ihania vaatteita ja kyllä meillä nyt on mistä valita! Kiitos N! Vastineeksi annoin kassillisen pieniä pojan vaatteita. Näin tää homma toimii hienosti.

Ihanaa viikonloppua tyypit!

You Might Also Like

7 kommenttia

  1. Banaanikarkit kunniaan koko perheen hyvinvoimmin nimeen! Pamol-f - pelastaja. Meillä Bullis tekee kans legoja just ny. Eikä mikään oo silloin hyvin. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Siis aamusta iltaan aikamoista huutoa. Se vissiin sattuu ihan oikeasti, itse en muista :)

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä!

    Aika hassua kun mulla tod oli neljä lasta viiden vuoden sisällä syntyneinä, enkä hampaiden puhkeamisia huomannut ensinkään. Oiskohan juuri niin ettei suutarikaan kenkien kuntoa noteeraa....

    VastaaPoista
  4. Ihanaa Anna-Kaisa saada pala sun elämääsi ja ihanan pikku Pirpanan luettavaksi. Haikeana muistelen aikaa jolloin omat lapset olivat pieniä, nyt kun vain yksi murkkuikäinen on enää kotosalla :). Netissä en juurikaan surffaile, mutta kun nyt sain tiedon blogistasi, niin minusta sait heti vakituisen seuraajan ja jos et pahastu niin myös haluaisin pitää sinuun yhteyttä. Paljon voimia koko sinun perheellesi ja myös vanhemmillesi. Olette ajatuksissani. T. serkkusi Minna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Minna ja mukava kuulla sinusta! :) Mielelläänhän sitä serkkutyttöön pitää yhteyttä! Oikein paljon terveisiä perheellesi ja tervetuloa blogini lukijaksi!

      Poista
  5. Ennen en ole blogiasi kommentoinut vaikka melko pitkään olenkin seuraillut ja odottanut postauksia. Tämä nyt poikkeaa hieman postauksen aiheesta, mutta pakko jakaa tämä linkki tänne kun tuli videon pienestä pojasta niin teidän suloinen neiti mieleen. https://www.facebook.com/photo.php?v=484022254970480 Erilaisuus on niin kovin kaunista, se on rikkaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo video on niiiiin liikuttava. Julkaisin sen itsekkin facebookissa. Ihana <3 Ja kiitos kivasta palautteesta

      Poista

Suosituimmat

Facebook