Sähkökatkosta pidellessä

8.56

Eilen pieni ihanainen sai valvoa vähän pidempään, sillä illalla koko kylä pimeni ja sähköt olivat poissa  mooonta tuntia. Onneksi yöllä sähköt tulivatkin sitten takaisin ja saatiin maito lämpimäksi perinteisellä tyylillä.
Oli kaikesta huolimatta tunnelmallista ja ihanaa..
Me vanhemmat tehtiin eilen jotain ennenkuulumatonta. Tarjous omasta asunnosta. Nyt sitten vaan jännitellään. Jos me saadaan tuo asunto, on edessä kaupungin vaihdos. Meistä tulee ehkä Järvenpääläisiä..

Tosi jännittävää! Saas nähdä päästäänkö pian remppahommiin!
Taas tapahtuu paljon kivoja juttuja.


You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Kuulostaa hyvältä! Tervetuloa Järvenpäähän jos tarjous menee läpi. Mekin asutaan Järvenpäässä. Minullakin tuli harmitus teidän puolesta tuon iltalehden julkaiseman typerän uutisen takia. Ihan tyhmä uutinen ja niin pahanmielen sai minullekkin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Mä olenkin jo aikanani, vasta pesästä lentäneenä, asunut vuoden ehkä parikin Järvenpäässä mutta on kyllä kiva palata. Täysin uudistuneena.

  Onneksi tuo tyhmä uutinen on alkanut jo unohtua. Ei enää tuollaisia, kiitos :)

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti saatte oman kodin ja mikä parasta jos täältä Jäkestä! Olis ihana saada teidät samaan kaupunkiin :) Laita infoa sitten heti ja kuvia kämpästä kanssa! :)

  VastaaPoista
 4. Infoan heti. Ajattelehan, teen näillä näkymin paluun Tanhariin :) Vähän isompaan asuntoon tosin. Jännää. Sitten kyllä nähdään useammin!

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook