Marakatti

22.34


Ja noin se Pirpana soittelee hienosti. Lopussa kalauttaa marakassilla vähän otsaankin ja siitä sitten hieman häkeltyneenä lopettaa soitannan jääden tuijottamaan kameraa.. 

Tänään ollaan touhuttu niitä näitä ja esimerkiksi maisteltu vähän avocadoa. Ei ollut meidän tytön herkkua se ja yökkiminen jatkuikin vielä pitkään sen jälkeen kun maisteleminen oli jo lopetettu! Äitiä ja isiä nauratti. Hassu tuo meidän Pirpana on
:)

Kummit kävi kylässä ja voi että pienen tytön intoa kun sai seurata serkkupoikien touhuja ja kikatusta turvallisesti isin sylistä. Pirpana intoutui siinä itsekkin ihan kiljahtelemaan riemusta! Ihana näky!

Minä taasen voin kehnosti yhä. No jos positiivisesti haluaa ajatella niin asiat on ainakin mallillaan kun näin kovasti yököttää. Onneksi ei ihan kokoajan okseta niinkun Pirpanaa odottaessa oli. Muutenhan voin tosi hyvin koko Pirpanan odotusajan. Muistankin usein ajatelleeni että "kaikki menee jopa pelottavan hyvin nyt". Tässä toisessa alkuraskaudessa tulee sellaisia pahan olon aaltoja, aika usein mutta kuitenkin taukojakin on. Eiköhän tämä tästä, vähän on jo helpottanut.

Kiitos onnentoivotuksista! <3 Mennään tosiaan päivä kerrallaan mutta tuntuu ihan kivalta nyt kun asia on paljastettu. Meni syteen tai saveen, olisin kuitenkin täällä jotain asiasta kirjoitellut. Alusta asti kun olen aika avoimesti asioista muutenkin puhunut. Elämäähän tämä vain on!

Tuleekohan tänä talvena muuten lunta ollenkaan? Meillä on tuolla hieno ensipulkkakin odottamassa mutta eipä nyt hyvältä näytä että päästäis sitä testaamaan. Pirpana kyllä varmasti tykkäisi siitä(kin) hommasta. 

Nyt on pakko painaa pää tyynyyn kun tyttö hiljeni ja äiskää väsyttää niin kovasti..You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Ihanaa lukea, miten onnellinen olet! <3

  ...ja samalla toivon, että voisin pian hypätä kelkkaasi ja ilmoitella omassa blogissani ihanasta pienestä salaisuudesta... B-) No, katsoo nyt mitä elämä tuo tullessaan. Olisi muuten kiva saada aikaiseksi treffaaminen jossain välissä. :)

  VastaaPoista
 2. Meillä oli Neidin herkkua pienenä avokado ja banaani sekaisin muussattuna. Yksinään ei meilläkään oikein avokado mennyt. Nyt on herkkua! Pienelle ei vielä olla kokeiltukaan.

  Onnea vielä kerran ilouutisista!

  VastaaPoista
 3. Toivon Annis teille kaikkea hyvää :) Ja treffataan vaan kunhan tästä palaudun taas edes osittain elävien kirjoihin!

  Äiti, Täytyypä kokeilla tuota miksausta. Olen tietoisesti banaania vältellyt Pirpanan masuvaivojen vuoksi mutta ehkäpä sitä ihan vähän voi antaa jo maisteltavaksi. Tilanne kun on rauhoittunut jo hieman..

  VastaaPoista
 4. Oi kiva oot niin kiva oo kattonu kaikki sun videot

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook