Syystuulia

11.15
Voihan syksy! Se meinaa heittää mielen aika-ajoin jopa vähän matalaksi. Huomaan pohdiskelevani ja mietiskeleväni liikaa. Stressaan ja surkuttelen. 

Onneksi kuitenkin vain aika-ajoin.Tavallaan näen syksyssä aina mahdollisuuden uuteen. Ja uusia tuulia todella puhaltelee myös meihin päin. 

Blogin suhteen pohdiskelen, sen varmaan moni on huomannutkin muutamista sivulauseista viimeaikojen postauksissa. Pohdiskelen todella paljon. 
 Myös arjessa tulee tapahtumaan muutoksia. Aloitan työt. Tosin vain osa-aikaisesti, mutta kuitenkin. Ryhdyn henkilökohtaiseksi avustajaksi, ja työskentelen parina iltana viikossa. Taloudellisesti tämä on jo iso helpotus meille, ja uskon muutaman tunnin happihyppyjen tekevän hyvää myös omalle hyvinvoinnille. Eipähän tule ehkä ihan niin paljon pohdiskeltua ja stressattua. 

Odotan tätä kovasti.


Ei syksyssä mitään pahaa ole. Se pitää vain osata ottaa vastaan oikealla tavalla. Harjoittelen vielä, mutta tallailen kuitenkin jo oikeaa polkua, uskoisin.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Tunnen tuon tunteen syksystä; toisaalta paljon mahdollisuuksia uusiin aloituksiin toisaalta se tunne, että kun voisi käpertyä viltin alle ja laittaa oikein monta kynttilää ja tuikkua tuomaan valoa hämärään ja jättää muun maailman ulkopuolelle.
  Aloitin myös työt neljän vuoden kotonaolon jälkeen ja voin sanoa, että olen piristynyt todella paljon. Uusien asioiden opettelua on paljon, eikä aikaa ole liiaksi miettiä niitä turhia juttuja, jotka vaan vievät omaa energiaa.
  Hyvää syksyä ja keep calm and carry on!
  - vakkarilukija kans-

  VastaaPoista
 2. Syksy on musta ihanaa aikaa. Uusi alkaa, ja vaikka meillä ei olekaan periatteessa mitään uutta, ihan arki jatkuu, on esim uudet harrastukset ym. Alkaa suunnittelu joulusta ym. Ja aina syksyisin on lupa ostaa uudet vaatteet, muuten en pahemmin istele. Jäänyt tapa kouluajoilta kun syksyyn sai uudet vaatteet. Meidän syksystä tulee nyt varnadti erilainen kuin ajattelin, mutta luojan kiitos näen tämän syksyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä tarinaanne. Tutustun. Puhut niin totta jokatapauksessa. Nyt nautitaan tästä. Olemme ja elämme .

   Poista

Suosituimmat

Facebook