Pääsiäispusu

13.56
Mun palmusunnuntai-aamuni alkoi näin: Sängystä ylös kömmittyäni oveen koputettiin ja juoksin avaamaan. Oven takana seisoi Darth Vader, joka ensimmäisenä kysyi multa "Miks teillä ei oo ovikelloa?". En osannut vastata. Taitaa olla siis aika hommata sellainen, vaikka oikein hyvin on selvitty ilmankin.

Omat pikkutyyppit ovat saaneet tänään etsiä suklaamunia kodin piilopaikoista ja varsinkin W on ollut aivan into piukeena.  Viimeisenä löytyi iso Turtles-muna ja poika hoki "VAU! Tuutles vau!" Se tais olla kaikista paras ylläri. Piippis se iloitsee vaan muumi-kekseistä edelleen kaikista eniten.  Niiden voittanutta ei olla vielä toistaiseksi löydetty. Tai no, ranskalaiset. Ne taitaa olla vieläkin suurempi herkku, koska niitä on harvemmin tarjolla.

W halusi aamulla pukeutua Spiderman-pukuunsa, mutta Piippis ei halunnut olla noita eikä pupukaan. Niinpä sitten päätin, että meillä ei tänävuonna oteta vielä stressiä pukeutumisasioista. Kun kasvavat, innostuvat varmaan enemmän näistä virpomiskuvioistakin :) 

Tänään ollaan siis vaan ihasteltu ovella piipahtavia pikkuihmisiä ja otettu rennosti kotopuolessa. 

Pääsiäispusujakin täällä jaeltiin ja paremmastahan ei väliä!Oikein kivaa pääsiäisen aikaa kaikille lukijoille ja aurinkoa alkavaan viikkoon! 
You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Jutta! Kaksplussan myötä kommentointi on vähentynyt, mutta ihanaa että sä jaksat aina kirjoitella <3

      Poista

Suosituimmat

Facebook