Peiton alta hei!

20.12

"Raskaus ei ole sairaus". Kumoan väitteen, sillä nyt kyllä jo alkaa vahvasti tuntumaan siltä että on se! Täällä mä makoilen sängyn pohjalla ja otan rennosti, niinkun kätilö mua pari tuntia sitten puhelimessa kehoitti tekemään. Viimeyönä nukuin huimat kaksi tuntia ja viideltä heräsin aivan järkyttävään kipuun.. no tiedätte kyllä missä. Vauvan pää on porautunut nyt niin asemiinsa, että jokaikinen liike tuntuu todella ilkeältä. Ja kun tilaa ei ole niin hän ponkaisee aika lujasti.. no sinne. 

Kätilö sanoi, että kun mun lantiossani ei mahdollisesti ole sitä tilaa niin paljon, tuntuu nämä vauvan viimeiset liikehdinnät sen vuoksi kivuliailta. Lääkkeeksi 2xPamol 500mg 3xpäivässä ja soitto Hyvinkäälle jos ei kipujen kanssa pärjää. Olen kyllä nyt päättänyt, että keskiviikkoon asti pärjätään vaikka sitten pää..haarukassa? 

Tosi tuskaista tämä on. Muistuttaa vahvasti sitä kipua, joka Piippiksen synnytyksessä tuli Ballonki-käynnistyksen aikana. Siksi mua vähän ehkä jännittääkin tämä olotila. Tuo Ballonki nimittäin käynnisti mun synnytykseni aikanaan suht tehokkaasti. 

No tätä kolmosta on nyt sitten synnytetty oikein kuukausikaupalla ;) Kaikenmaailman kipuja on ollut ja  ihan kohta käsillä on se hetki, kun saadaan meidän pikkuneito syliin. 

Tässä muutama kuva tulevasta tuplaisosiskosta sekä isoveikasta. W on rakastunut MM-kisojen myötä jalkapalloon ja yllätyin siitä, kuinka hänellä on jo ihan oikeat otteet futiskentällä! Pikkujätkä ei oo ees vielä kahta vuottakaan :DW oppi myös syömään itse ja sekös on mahtavaa, sillä arki helpottuu sen myötä huomattavasti nyt kun kolmaskin saapuu taloon. 

Piippis on oma ihana itsensä ja söpöilee vaan. 

Näin se sen tekee:

Voi luoja, itku tulee jo pelkästä ajatuksesta. Maidonnousu, hormonit, uusi vauva ja ikävä kahta muuta. Toivottavasti toivun nopsaa ja päästään vauvan kanssa pian rakkaiden luokse.

<3

Jän-nit-tää.

Ylihuomenna tähän aikaan, hän on jo mun sylissä.You Might Also Like

14 kommenttia

 1. Paljon tsemppiä sinulle Anna-Kaisa <3 Ihanaa kesän jatkoa teille :) <3: Pia Vartiainen

  VastaaPoista
 2. jaksuhalit täältäkin!!kohta se helpottaa!ihanaa loppukesää koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin muuttaa muotoaan ;) Kivaa kesää sinne myös, se alkaa nimittäin vasta nyt :)

   Poista
 3. Voi, kun tuo teidän Pirpana vaan on niin syötävän suloinen! Täällä valvon töissä isompien samanmoisten söpöliinien unta <3 Tsemppiä sinne ja onnea matkaan! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, pian hän on täällä! Tsemppiä tähän viimeiseen päivään <3

  VastaaPoista
 5. Jaksamista! Ei oo enää kauaa :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kummallekkin Mimsi ja Emmiko! :) aivan liian jännittävää jo!

  VastaaPoista
 7. 0208 teillä on. 0207 teillä on huomenna. Ihanaa

  VastaaPoista
 8. teidän pieni saa saman syntymäpäivän ku mä! onnea ja tsemppiä

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook