Ennen poksahdusta

19.17


Viimeinen kuva vauvamasusta, joten vedetään vähän lekkeriksi leikkimällä kuvakulmilla. Näyttää aika huvittavalta eikös? Onhan se iso oikeastikkin, mutta ehkä tässä kuvassa pientä optista harhaa on havaittavissa ;)

Huomenna! Fiilis on jo todella innokas ja musta tuntuu, että olen aivan valmis! Jääköön tämä viimeiseksi päivitykseksi ennen koitosta. Hitto että jännittää! Nyt mietin jo jopa vauvan vointia, mitä aikaisemmin en oikein ole osannut murehtia. Toivottavasti hänellä kaikki olisi ok ja saisin heti viereeni pysyvästi.

Hetkeä myöhemmin:

Kätilö soitti juuri ja ilmoitti, että arpaonni mun osaltani napsahti silviissii, että mut leikataan viimeisenä. Ennen puoltapäivää kuitenkin. Ihanan empaattinen ihminen oli hän ja mulle tuli tosi hyvä fiilis. Sanoi, että tälläkertaa tilataan onnistunut synnytyskokemus ilman ylimääräisiä ylläreitä. Se kuullostaa mun mielestä hyvältä diililtä! Näillä mennään! Wish me luck :)


You Might Also Like

16 kommenttia

 1. Onnea koitokseen!!! -Minttu

  VastaaPoista
 2. Onnea huomiselle!
  T.Anni

  VastaaPoista
 3. Ei ollut sattumaa - toki ovat sulle kultaisia! Nytkaikki imo ja onni haliin ja tervetuloa kolmonen!!!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä ja voimia hormonihuuruihin :) ai että kateus iskee aina kun toinen pääsee kokemaan sen taianomaisen hetken kun näkee oman pienen rakkaan... saa katsoa löytyykö samaa näköä kun sisaruksissa, onko yhtä pullea kuin siskonsa tai yhtä hoikka kuin veljensä... :) voi että! Nauti niistä kaikista hetkistä

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä koitokseen, toivottavasti kaikki menee hyvin! :)

  VastaaPoista
 6. Wautsi mikä masu! :D Hurjasti onnea tulevaan koitokseen. Odotan nyt jo ensimmäistä postausta uudesta tulokkaasta. <3

  VastaaPoista
 7. Eikä!! Onnea matkaan, se on hurja fiilis kun tietää mitä huomenna tapahtuu :) Minulla kaksi ihanaa ja onnistunutta sektiota ja toipumista niistä takana. Terkuin maminaarteet blogin Rea :)

  VastaaPoista
 8. Jaiks! Miten meni?! En todellisuudessa odota tähän vastausta piiitkään aikaan saavani, mutta malttamattomana täytyi kysyä.

  VastaaPoista
 9. Paljon tsemppiä ja onnea tulevaan Anna-Kaisa!! <3 Jäämme odottamaan uutisia! :))

  VastaaPoista
 10. Tajusinpas että teidän tuorein sai saman syntymäpäivän kuin minä! Tosin joku kymmenys myöhemmin! Onnea siis loistavasta synttäripäivästä :)

  VastaaPoista
 11. Toivottavasti synnytys meni hyvin ja pian pääset kotiin vauvan kanssa. Onnitteluni jo nyt!

  VastaaPoista
 12. Tänään päivittelen :) kaikki on hienosti!

  VastaaPoista
 13. Jess! Ihana kuulla, että kaikki hyvin. Tämä on uutinen, joka saa jokaisen lukijasi hyvälle mielelle!!

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook