Kiirettä pitää

22.54


Vaikka kesää ja lomaa vietelläänkin, on mulla edelleen jatkuva kiire. Jos ei muualle, niin nukkumaan. Aika vilskettä meidän arki tällähetkellä on ja kestää tovin, ennenkun saan taas blogiharrastuksen liitettyä sujuvasti mukaan meidän eloon. Kokemuksesta sen jo tiedän :) 

Edelleen ollaan täällä siskon luona(siksi kännykkäpäivitys) ja edelleen odotellaan, että saatais koti myydyksi jotta päästäisiin asettumaan pysyvästi tänne taloksi ja saataisiin omat huonekalut kotiutettua myös. Ehkä syksyllä?

Vauva on yhä  super helppo. Pieniä masunpuruja itkeä tuherretaan iltaisin, mutta ei tuo helmi edes kunnolla itke, valittelee vaan. Kovasti jo seurustellaan ja tarkkaillaan maailmaa.

Pirpana ja W jaksaa ihastella pientä ja miksipä ei, niinhän me aikuisetkin kokoajan tehdään?! :)


Tässä vielä muutama kuva menneiltä päiviltä..


Sori pintaraapaisu. Syvällisempää matskua luvassa, kunhan pääsen koneen ääreen taas.

Oma kunto on jo tosi hyvä. Nopeasti sitä taas loppujenlopuksi isosta leikkauksesta toipui. Ihmisen vartalo on ihmeellinen.

Palailen :)You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Hengessä mukana. t. Pirjo

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla vauvanhuuruisia onnellisia uutisia! Minun kolmas lapseni täytti vuosia eilen ja muistan silloinkin olleen hellettä ja lämpöä yllinkyllin. Oli tosi helppoa, kun ei tarvinnut lapsille pukea päälle kuin vaipat ja helleasut. Kesävauvat ovat ihania!

    VastaaPoista
  3. Mikäs teidän asumisjärjestely tulee olemaan?

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook