Synttärijuttuja

22.03


Ihan alkuun haluan tähän laittaa pikku videoklipin (toivottavasti se näkyy kunnolla) meidän kolmevuotiaan uudesta arkirutiinista. Jokakerta autolta kotiovelle käveltäessä on toimittava jotakuinkin näin. Ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan ;)


Varsinainen synttäripäivä hurahti tänään leppoisissa tunnelmissa perheen kesken. Perjantaina luvassa onkin sitten vähän isommat kemut pienemmälle väelle, mummeille ja kummeille. Kakut laitettiin tilaukseen tänään. Meinattiinpas unohtaa, mutta onneksi vielä ehdittiin kuitenkin.


Mummi sekä pappa kävivät piipahtamassa ja tuomassa oman lahjansa synttärisankarille. Nyt meidän kotona onkin sitten kaksi mammaa ;) Myös velipoikaa nämä kärryt jaksoivat kiinnostaa ja jonkunaikaa niistä jouduttiin vähän taistelemaankin. Veikan kiinnostus kuitenkin lopahti illan tultua ja pikkumama pääsi kunnolla  tutustumaan uusiin nukenvaunuihinsa.

Naapurin ihana neito M kävi myös tuomassa Pirpanalle itse poimimiaan kukkasia ja tuolla ne nyt kaunistavat meidän keittiön pöytää.

Minun pikkutyttöstä on tänään muistettu paljon ja sepäs liikuttaa mua syvästi.
Haluan äitinä vilpittömästi kiittää jokaista onnentoivottajaa ! <3 pusuja ja halauksia myös tietenkin kolmevuotiaalta synttärisankarilta.

Monet kyyneleet olen saanut tirauttaa ihmisten kauniiden sanojen ansiosta.

Kiitos.

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Paljon onnea Piippikselle vielä täälläkin! Miten ihana synttärisankari! <3

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook