Taianomainen

18.26Hei! Olen iso neiti Pirpana ja olen tänään tehnyt henkilökohtaisen ennätykseni tuetta kävelemisessä. Tepsuttelin huikeat 10 askelta eteenpäin ja pelastin äidin mökömököpäivän jälleen. Sain kaikki huolet sekä murheet unohtumaan hetkeksi eli olen siis varsinainen kultakimpale, ilontuoja.  

Äidin pitäisi luovuttaa mut nyt mummolaan muutamaksi yöksi, jotta saatais tuo velipoikakin nukkumaan yönsä rauhallisesti. Unikoulusta puhuvat. Äiti ei vaan ole vielä pystynyt siihen ja nyt valvoo itsekkin yönsä ja tästä syystä se on aamuisin tosi huonolla tuulella. 

Toivotaan, että tilanne muuttuu pian ja saadaan kaikki nukkua yö levollisesti. Ja muuttuuhan se. Itsehän olin oikein varsinainen yökyöpeli n. vuosi sitten ja nyt niin reipas nukkuja. 
You Might Also Like

11 kommenttia

 1. En ehkä kestä miten kaunis pikkuinen, nuo simmut <3

  VastaaPoista
 2. Voi mikä kaunotar! <3

  Tsemppiä unikouluun, hyvin se menee :)

  VastaaPoista
 3. Hej!

  En tiedä, mistä löysin blogisi, mutta onneksi löysin!

  Muutaman hassun hetken olen tätä blogia lukenut, enkä löydä sanoja kuvaamaan teidän pientä.
  Mietin ja mietin, lopulta mä keksin; Rakkaus ja täydellinen.
  Kaksi loistavaa sanaa kuvaamaan, kuinka hieno teidän pikkuinen on.

  Kiitos, että jaat meille kaikille tätä elämänkauneutta.

  Blogisi sai hyvänmielen, teidän pieni sai hyvänmielen.

  <3

  VastaaPoista
 4. Pitikin kysyä miksi äiti on tätä nykyä usein mökömökö(täällä blogissa siis :) ), mutta veljen yökukkuminen syynä? Vai päiväkahviseuran puute?

  VastaaPoista
 5. Sainpas taas vallan aivan ihania kommentteja tänne blogiin! Tuhannet kiitokset niistä, lämmittää isosti! <3

  NaamaTuttu, Yleistä väsymystä olettaisin sekä stressiä tulevasta. Hoitovapaa kun tuo tullessaan vähän toisenlaisia ongelmia. On kiva olla kotona, mutta rahaa siitä ei juurikaan saa.. :/

  VastaaPoista
 6. Hoitovapaalla tämäkin, ei auta kuin löytää iloa itse arjesta, rahalla sitä ei kovin usein raaski ostaa :)

  VastaaPoista
 7. Voi miten kaunis Pirpana ja niin syvän siniset ovat silmät. Ihana!

  VastaaPoista
 8. Oon seuraillut sinua jo kauan :) Oon tosi onnellinen, että oon löytänyt blogisi. Tulee niin hyvälle mielelle kaikista teksteistä ja kuvista. Niin ihana kuva, niin kaunis kuin päivänsäde<3

  Meillä on pieni epäilys, että meille syntyisi down lapsi tulevana tammikuussa. Olen itse 20 vuotias ja mieheni 19. Jos haluat niin käy tutustumassa blogiini :)
  Siksi juuri etsinytkin käsiini blogeja jossa käsiteltäisiin tätä aihetta, kun itselle kuitenkin niin tuntematon aihe, vaikka isäni työn kautta olenkin paljon down ihmisten kanssa ollut tekemisissä. Mutta kiitos tästä ihanasta blogista:)

  Se ei sinäänstä tunnu pahelle jos meille down lapsi tulee. Hän on enemmän kuin tervetullut perheeseen, mutta kyllä se tietenkin jännittää ja pelottaa, mutta hyvälä mielellä häntä odotetaan. :)

  Ja vielä tähän loppuun, tää on IHANA kuva. Niin kaunis<3

  VastaaPoista
 9. Hei kiitos kaikille taas <3 Ja Eve liina, sinulle tahtoisin sanoa että tuntuu hyvältä lukea miten hienosti mahdolliseen erityisvauvaan suhtaudut. Ja hyvältä tuntuu myös se, että saan omalta osaltani antaa panokseni positiiviseen fiilikseen. Käyn ehdottomasti lukemassa sun blogia ja jään seurailemaan. Kaikkea hyvää odotukseen! Ihana tyyppi siellä masussa kasvaa oli tilanne mikä tahansa <3

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook