Pikainen, mutta tärkeä päivitys

20.26


Saanen ylpeänä julistaa, että Pirpana nousi tänään yhtäkkiä olohuoneen lattialla treenatessaan seisomaan, ilman minkäänlaista tukea!! Siinä tönötti hämmästyneenä ennätysajan ja lopulta tömpsähti maahan, kun keskittyminen herpaantui. Tämä kuvio toistuikin sitten monta kertaa illan aikana.  Me vanhemmat olimme luonnollisesti suunnattoman ylpeitä tapahtuneesta ja tuntuu ihan uskomattomalta, että nuo lapsukaiset oppivat nyt samoja asioita, "käsikädessä".

Meinaan pakahtua tästä onnentunteesta. Nämä  kun ovat aika isoja saavutuksia tytölle itselleen, ja se on ihan silminnähden havaittavissa. Sinnikäs harjoittelu tuottaa tulosta ja sepäs onkin kaikista paras palkinto Piippikselle.

Eipä tänään sitten tarvitse muuta kirjoitellakkaan. Huomenna lisää, liittyen meidän viikonlopun suunnitelmiin..


You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Jee! Hyvä Pirpana!

  VastaaPoista
 2. nko sinulla toinen blogi jossa kirjoitat enemmän pojastanne? Vai onko tarkoituskin että tämä blogi kertoo enemmän tyttärestänne? Vai tuntuuko vain siltä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihan tietoinen valinta, että keskityn enemmän Pirpanan kehitykseen. Alunperin oli ajatus, että tämä blogi toimisi vertaistukena muille ds-lasten vanhemmille, mutta sitten aihepiiri vähän laajeni elämänmuutosten myötä. Joskus kirjoittelen itsestäni, joskus pojastani mutta sen myönnän että suurimman huomion saa mun tyttöni täällä blogissa.

   Poista

Suosituimmat

Facebook