OSTETAAN

22.40


Nämä mä taidan haluta ihan oikeasti. Jonsei käytettynä löydy tarpeeksi hyviä (joka varmaan tässä tapauksessa on hyvinkin paljon mahdollista) niin sitten uutena. Piipanan Briot ostin aikanaan käytettynä ja maksoin niistä 100 euroa joten näihin seuraaviin menopeleihin annan luvan itselleni törsätä hilppasen verran enemmän.

Tänään käytiin jo toisen kerran viikon sisään Ikeassa ja nyt toivonkin että vähään aikaan sinne ei tarvitsisi lähteä. Mun jalkani huutavat Hoosiannaa tällähetkellä ja vähän turvoksissakin ovat jälleen! Valitettavasti siellä Ikeassa nyt vaan on jotkut tuotteet niin naurettavan halpoja verrattuna tavallisten rakennus/sisustusmarkettien hintoihin, että paikalle on pakko jaksaa vääntäytyä näinä ressaavina remppa-aikoina. Nyt onkin sitten verhoa ja verhotankoa sekä kylppärinkaappia( + tietysti taas jotain ylimääräistä kippoa sekä kuppia, niitä halpoja). Pirpanalle ostin Ikean puklurättejä sekä kesäksi mehujätskimuotteja. Tyttönen kun ei juo vettä mukistansa niin ajattelin että joskohan itsetehdyillä "mehujätskeillä" saadaan nesteytettyä tyttistä kesähelteillä.

Pirpana jaksoi hienosti istua sekä ihmetellä rattaissa koko reissun ajan ja palkinnoksi annoin sitten hänen maistaa vähän jätskiä :) No tykkäshän se.

Nyt väsyttää tosi kivasti joten taidanpa lähteä nukkumahommiin. Kummallisia unia muuten nähnyt viimeaikoina, oikein sellaisia ärsyttävän omituisia kaikista tutuista ihmisistä. Kuuluu ilmeisesti jollaintavalla tähän raskaudenvaiheeseenkin että unet ovat hieman levottomia.

No, hyvää yötä nyt jokatapauksessa.

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Hei :)
    Oletko kokeillut tuohon veden juontiin semmoista pillimukia? Meillä tuo kolmas lapsi jota imetettiin pisimpään ei suostunut oikein juomaan mukista niin ostin serkkuni suosituksesta semmoisen muistaakseni Emma merkkisen pillimukin/pullon.. Siinä on/oli ihan kahvat jne mut se mistä juotiin oli pilli. Kaikki osat sai keittää mikä tietenkin oli yks suuri plussa verrattuna näihin normi juomapulloihin.

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook