Nostalgiaa

21.48


Sen kunniaksi että saatiin tissuttelut loppumaan ilman suurempaa draamaa (sniif), julkaisen täällä blogissa pitkän pohdinnan jälkeen yhden imetyskuvan Pirpanasta (ja minustakin luonnollisesti). Rajasin siitä vähän siveellisemmän version(hassua edes sanoa näin sillä onhan kyseessä yksi ehkä luonnollisimmista toimituksista mitä maa päällään kantaa) tänne mutta alkuperäinen tulee siis näkymään suomen neuvoloiden seinillä tulevien kuukausien aikana. Meistä otettiin myös perhepotretti ja ilmeisesti sekin tulee näihin uusiin imetysohjausjulisteisiin. Itsekkään en täysin varma asiasta vielä ole. 
Omasta mielestäni Pirpana on aivan uskomattoman kaunis tuossa kuvassa niin notta kyllä nuo ammattilaiset vaan osaavat.

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Ihana kuva!
  ja miten ihanaa, että neuvolan seinällä imetysohjauskuvassa on vielä ekstrakromosomimurunen <3

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia kummallekkin! Piuku, sun imetyskuva rohkaisi muakin laittamaan tämän tänne. Ja oli kyllä mun mielestä myös mahtavaa että vanhat opiskelukaverit pyysivät meitä tuohon julkkaan! Tahtoivat erilaisia vauvoja ja äitejä. Saivat vähän extraa ;)

  VastaaPoista
 3. Kaunis. Kontakti äitiin on vahva ja turvaa, ruokaa ja rakkautta janoava. Ja kaikki ne hän myös saa.

  VastaaPoista
 4. On kyllä kaunis kuva. <3
  Paitsi että mun mielestä siihen ei välttämättä tarvita ammattilaista, että teidän lapsesta saa kauniin kuvan, on niin söpöinen kaikissa blogin kuvissa ainakin. <3

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook