Hyvä päivä yhdessä

21.21


Uudet kärryt koeajettu ja hyvin maistui uni! Mä tulin niin iloiseksi kun tajusin että tehtiin kerrankin oikea valinta ja ostettiin juuri meidän tarpeeseen sopiva kulkuneuvo. Tosi helpot ovat käyttää ja kevyet työntää. Käytännölliset ennenkaikkea. 
Aamulla lähdettiin käymään tuossa meidän "lähikaupassa" eli K-raudassa liukuovia tiirailemassa ja samalla jäätiin sinne sitten aamupalallekkin. Eipä sitten löytynyt liukuovia mutta kahvi maistui erinomaiselta. 

On ollut kiva päivä kaikinpuolin. Tuntuu että pitkästäaikaa ollaan saatu olla vaan koko perhe yhdessä ja  tutustua ekan kerran kunnolla uuden kodin lähiympäristöön sekä Järvenpäähän noin muutenkin. Hyvä on täällä olla ja elellä. H lähti Pirpanan päiväuniakaan pelailemaan vähän tennistä ja mä jäin kotiin kokkailemaan ruokaa. Hetkenaikaa tunsin itseni pirteäksi jälleen ja näinollen myös ilmassa leijaili näiden seinien sisällä harvinaista "Hyvä mutsi"-fiilistä. No vitsi vitsi.

Tunnenpa itseni onnekkaaksi. Tänään taas mietiskelin sitä miten Pirpana on saanut mut katselemaan tätä maailmaa ihan toisenlaisten lasien läpi kuin ennen. Mun ja H:n suhde on muuttunut entistä merkityksellisemmäksi tytön syntymän myötä. Tää on meidän porukka, meidän tiimi. Me hymyillään paljon enemmän kuin ennen ja juurikin siitä syystä että meidän pienellä tytöllä on niin erityisen hieno persoona sekä huumorintaju. Kohta meidän jengiin liittyy vielä yksi miesvahvistus. En usko sitä ennenkun näen omin silmin :)

Tilasin itselleni vähän motivaatiovaatteita. Vaatteita vauvamasun jälkeiseen aikaan. Olin kuitenkin realistinen ja otin kokoa suurempia kuin ennen.

Mutta nyt, teetä.

Ja masukuva loppuun.

Rv 38.

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook