Se yksi ja ainoa

12.06

20160907_083102~2


Luvassa jälleen minipostaus, joka syntyi hetkessä. Sellaisessa hetkessä, jossa pieni tyttö tajusi illalla Hello Kitty-tyynyn olevan pesussa. Vaikka otos on pikkuruinen ja huonolaatuinen, se kertoo paljon eilisillan tunnelmista. Siinä hän istua nökötti sekä mökötti pesukoneen vieressä.

IMG_20160906_215356~2

Myönnetään, olin ajattelematon.

Puoli tuntia hurahti, kunnes sain puhuttua tytön ympäri kömpimään mun viereeni sänkyyn. Hetken aikaa yhdessä kävimme tapahtunutta siinä sitten läpi ja lopulta väsähdimme. Aamulla onnellinen pimu sai tyynyn syleilyynsä ja kaikki oli jälleen ihanasti ennallaan.


 Täytynee ryhtyä metsästämään Hello Kitty-tyynyjä, josko jollakin lojuisi ylimääräisenä.

Anyone? ;)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Voi eih! Muistan joskus 10-vuotiaana kun tulin kotiin kavereiden luota, ja äiti oli heittänyt rakkaan unileluni pyykkikoneeseen. Siellä söpö pehmoleluni pörräsi ja kaikki tutut tuoksut hävisivät, samoin päällinen kangas tuntui erilaiselta pesun jälkeen. Kyllä ketutti! Vieläkin tuo sama lelu tosin nukkuu vieressäni (eikä sitä ole muuten kertaakaan sen jälkeen pesty, 15 vuoteen, heh!)

    VastaaPoista
  2. Juu olen myös kuullut, että joku lapsi on ihan hylännyt rakkaan lelunsa pesun jälkeen. Otin tietoisen riskin tyynyn kanssa, sillä se nyt vaan oli pakko pestä :D Onneksi vielä kelpaa..

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook