Kiva päivä!

19.34

Okei, aamupäivä oli ehkä vähän tylsä kun ulkona oli huono sää ja allekirjoittanut oli super laiskalla tuulella, syystä että nukkui edellisen yön Pirpanan vieressä kahden ison sohvatyynyn päällä. Typsykän tukkoinen nenä häiritsi yöunta ja vartin välein piti herätä sitä valittelemaan. Onneksi se riitti, että äiti oli vieressä ja uni jatkui melkein samantien uudestaan heräämisestä. 

Aamupäivällä olo tytöllä oli vähän nuhainen, mutta päikkäreiltä heräsi huomattavasti paremmassa kunnossa oleva pieni neitokainen. Sitten me lähdettiinkin moikkaamaan Putte-ponia. Poika olikin isompi, mitä olin kuvitellut mutta mitään ongelmia se asia ei loppujenlopuksi tuottanut. Pirpana oli kun tehty ponin selkään! Hän istui todella tyytyväisenä ja piti hienosti sekä vankasti tasapainoa yllä. Me oltiin niiin onnellisia ja ylpeitä taas vaihteeksi!! Välillä viitottiin hevosta ja kissaa (tallikisu seurasi meitä )  ja itkukin siinä sitten neidiltä pääsi, kun piti puolentunnin päästä tulla ponin selästä pois. Tämä harrastus siis saa jatkoa ja toivottavasti mahdollisimman pian.  

Reissun ainoa jännitysmomentti tapahtui lähdön hetkellä, kun tyttö kahmaisi suht kookkaan kiven kitusiinsa ja taas sai äiti vähän taputella selkään, notta saatiin tuo mokoma murikka pois kurkusta. Tähänhän alkaa jo tottua :/ No, eikähän tämä oo aika tuttua monelle äidille. 

Fysioterapeutti sanoi meille, että mikään ei mallinna kävelyä niin hyvin kun hevosen käynti ja tämä tuli todistettua jo yhden ratsastuskerran jälkeen. Kun päästiin kotiin ja otettiin tytöltä kengät pois jalasta, nousi hän seisomaan ja alkoi samantien yrittää tuetta kävelemistä. Siirsi painon toiselle jalalle ja yritti tehdä kaikkensa, että jalka olisi siirtynyt eteenpäin. Ekalla yrityksellä kävely ei kuitenkaan vielä onnistunut ja sitten Piippis ottikin karhunkävelyasennon ja käveli ennätyspitkän matkan kontiostaililla! Us-ko-ma-ton-ta. Minä, ikuinen skeptikko olin kerrankin kirjaimellisesti monttu auki. 
Ja niin, PikkuW ei tykännyt ratsastamisesta ainakaan vielä :D


Vaan olipahan ihan mielettömän kiva päivä ai että!

You Might Also Like

6 kommenttia

  1. Voi että, multa pääsi nauru. Siis toi vika kuva, kun ensin on pirpanan niin pro-ratsastuskuvia, sitten tää pieni mies perään ihan ettei vois vähempää kiinnostaa :D Ihania.

    VastaaPoista
  2. Sulla on aivan ihanat lapset! löysin tämän blogin vasta ja oon lueskellut alusta loppuun, aivan ihanan piristävää luettavaa :)

    VastaaPoista
  3. Huisia! Sieltä se meidän olympiatoivo ponnistaa! <3

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook