Bosgård Charolais - Maatila, Kahvila ja Lihakauppa vertaansa vailla!

18.39

Ollaan vietetty ihan huippumahti viikonloppu perheen parissa Porvoossa, ja samalla saatiin bonuksena viettää aikaa muutaman muunkin KP-bloggaajaperheen kanssa.  Tulen nyt parin seuraavan postauksen ajan keskittymään viikonlopun tapahtumiin, sillä en halua kaikkea änkeä saman otsikon alle. 

Koska en vaan voi. 

Niin mukavaa meillä oli, että haluan kertoa vähän yksityiskohtaisemmin helteisen viikonloppumme hulinoista.

Aloitan poikkeuksellisesti tästä päivästä. Käytiin siis tutustumassa ihastuttavaan Bosgårdin luomumaatilaan, joka sijaitsee 10 km Porvoosta itään.Meidän KP-kööri otettiin todella lämpimästi vastaan, ja heti alkuun tehtiinkin pieni tutustumiskierros kauniissa, sekä historiallisesti kiehtovassa maalaismiljöössä. Lapset saivat samalla mm. ihmetellä sekä ruokkia lampaita. Meidän 4- sekä 3-vee viihtyivät hyvin, ja kitinää ei vanhempien korviin kantautunut missään vaiheessa. Rattaiden kanssa selvittiin hyvin, ja näinollen voin vilpittömän lämpimästi suositella tätä kohdetta lapsiperheille. Erittäin varteenotettava vaihtoehto päiväreissuksi esimerkiksi Helsingin suunnastakin saapuville reissaajille. Minä ihan todella ihastuin tähän paikkaan ja sen varmaan moni huomaakin! Palaamme tilan idylliseen luomupuotiin ostoksille satavarmasti vielä tänäkesänä, mutta teille lukijoille vinkkaan, että osoitteesta http://www.bosgard.com voi tilailla esimerkiksi luomulihaa omaan kotiin. Ruokailtiin päivän päätteeksi tilan omassa ravintolassa ja ruoka oli tosi nannaa. Liha mureaa ja maukasta. Ihan jo tuon kulinaristisen elämyksenkin vuoksi paikanpäälle kannattaa vaivautua, varsinkin jos Porvoon seudulla pyörii muutenkin. En hurmioissani ymmärtänyt ottaa kuvaa mm. ihanista paikanpäällä valmistetuista luomuliha-hamppareista, mutta hyvältä maistuivat sen voin luvata.


Vinkiksi kuitenkin: Ottakaahan mukaan hyttysmyrkkyä :) Me otettiin koko porukka ihan mukavasti osumaa, niinkuin jokapuolella tähänaikaan vuodesta. PikkuW tuntuu olevan vähän allerginen hyttysenpistoille kun nyt jo toista kertaa naama on turvoksissa puremista.

Tässäpä vielä vähän kuvia pikkutyypeistä. Kaikista pienin jäi vuorokaudeksi mummin sekä papan hoiviin. Hyvä niin, sillä nyt nämä meidän kaksi vanhinta saivat Porvoon reissusta maksimaalisen ilon irti. Täällä Bosgårdissa vauva olisi matkannut ihan hyvin mukana, mutta kun palaan huomenna eilisen päivän tapahtumiin, niin saatte tietää mitä tarkoitan.Jos me oltais aikanaan (5 vuotta sitten) tiedetty, että tällainen paikka on näin lähellä, oltais varmasti järkätty oma hääpäivämme Bosgårdiin. En tiennyt, mutta nyt haluan lukijoille kertoa josko joukossa on mahdollisesti tulevia morsioita ja sulhoja, että tällainenkin ihana vaihtoehto kannattaa ottaa huomioon. Juhlia voi vihkimisen jälkeen jatkaa lämminhenkisessä vanhassa navetassa (joka oli huikean kaunis sisältä) ja henkilökunta hoitaa juhlaväen kestityksen. Pihapiirissä on upea iso jättitammi, jonka juurella siunattiin esimerkiksi juuri eilen uusi pariskunta avioliiton onneen. Romanttista.

Meillä tuo hetki meni jo, mutta onni jatkukoon..


Ja sehän jatkuu.

:)

Postaus on toteutettu yhteistyössä Bosgårdin maatilan kanssa, ja tottavie seison sanojeni takana kuin kivi. Tätä on hyvä blogiyhteistyö parhaimmillaan! Meidän perhe sai viettää kivoja hetkiä yhdessä, mukavassa seurassa ja tosi mielelläni tuosta päivästä lähdinkin kirjoittelemaan heti kun koneelle pääsin. Kaikenlisäksi ihan tosissani innostuin nyt viimeistään luomusta. Voikin olla, että tilaus lähtee netin kautta Porvooseen jo tänäiltana.

Kun kurvattiin pois pihasta niin PikkuW totesi isoon ääneen, että :" Äiti, oli kivaa! " Koko 47 palasta jengi suosittelee siis tätä kokemusta ihan kaikille!

Huomenna lisää meidän kivasta viikonlopusta. 

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Juu innostuin tuosta paikasta kovasti :) ja tosiaan kännykällä otettiin nuo kuvat kun unohdin järkkärin kotiin.. :/

      Poista

Suosituimmat

Facebook