Kuohuviini rippijuhlissa - alkoholilla vai ilman?

19.39

Viime lauantaina mun siskoni piti liikuttavan puheen kuopukselleen meidän olohuoneessa - juhlavieraiden ympäröimänä.  Hän kertoi siitä, kuinka tärkeää päivänsankarille oli saada pitää nämä juhlat juuri tässä talossa, johon neiti on aikanaan syntynyt ja jossa hän on koko lapsuutensa viettänyt. 

Olimme koko viikon järjestäneet näitä juhlia yhdessä ison perheemme kanssa ja tuossa hetkessä kaikki uurastus palkittiin. Olin todella onnellinen, että kummitytöllämme oli mahdollisuus juuri tähän ja me saimme olla mukana haavetta toteuttamassa. 

Puheen päätteeksi nostimme maljan nuorelle neidolle - ja kyllä meillä aikuisilla oli laseissamme myös alkoholipitoista kuohuviiniä. 


 Olen seuraillut viime aikoina netistä, kuinka tämä aihe jakaa keskustelufoorumeissa mielipiteitä siinä missä ihan kaikki muukin. Saako rippijuhlissa tarjota alkoholipitoisia juomia? 


Me päätimme, että kyllä meidän neidin rippijuhlissa saa. Miksi ei saisi? Tilasin Blue Nunilta 5 pulloa kultahippu-kuoharia ja koin, että se oli juuri oikea malja nostaa kultaisen ja suloisen kumpparitytön juhlassa. Myös alkoholiton versio valittiin sydämellä ja tilaukseen laitoimme 5 pulloa maaaailman herkullisinta alkoholitonta kuohuviiniä - Kontiomehun Lehtikuohua! Raskausaikana olen tätä juomaa blogissa jo hehkuttanutkin ja se totta vie ansaitsee huomionsa. Kaikki jotka ovat maistaneet sitä,  tietävät mitä tarkoitan

Minusta oli tosi mukavaa, että jokainen juhlavieras sai valita näistä kahdesta juomasta mieleisensä ja yhtään pulloa ei meille jäänytkään ;)

Tämä viikonloppu onkin nyt hyvä aloitella seuraavien sanojen saattelemana :

Kiitos ihana kummityttö siitä että olet juuri minun kummityttöni, kiitos perhe sekä juhlavieraat onnistuneista juhlista ja kiitos te lukijat, että olette jaksaneet kuunnella juhliin liittyvää höpinääni täällä blogin puolella. Tähän päätän tämän aiheen ja seuraavaksi jatkan taas perinteisillä aiheilla :)

Pirskahtelevaa viikonloppua kaikille!

*Yhteistyössä Blue Nun sekä KontioMehu

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Meillä rippijuhlat huomenna ja ostin pullon valko-ja punaviiniä mikäli joku vieraista haluaa nauttia lasillisen ruoan kanssa ja saatetaan avata kuohuvaakin :)

  VastaaPoista
 2. Blogiyhteistyötä alkoholijuomia tekevän yrityksen kanssa. En oikein tykkää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En jotenkin osannut hetkeäkään ajatella, että tämä olisi epäsoveliasta. Itse kun yritän pikkuhiljaa siirtyä pelkistä lapsiaiheisista postauksista muihinkin aiheisiin.Pahoittelen kuitenkin mahdollista aiheuttamaani mielipahaa ja toivottelen aurinkoisia kesäpäiviä!:)

   Poista
  2. En jotenkin osannut hetkeäkään ajatella, että tämä olisi epäsoveliasta. Itse kun yritän pikkuhiljaa siirtyä pelkistä lapsiaiheisista postauksista muihinkin aiheisiin.Pahoittelen kuitenkin mahdollista aiheuttamaani mielipahaa ja toivottelen aurinkoisia kesäpäiviä!:)

   Poista

Suosituimmat

Facebook