Syksyisiä rakkauspuuskia

21.08

Tänään lapset viettivät hetken mummin kanssa kotosalla, kun allekirjoittanut piipahti kaupungissa työhaastiksessa. H:n kanssa yhdessä ajelimme iltapäivällä sitten takaisin kotiin, puimme lapsille äkkiä vaatteet päälle ja karkasimme koko jengin voimin ulos nautiskelemaan syksyn raikkaista tuulahduksista sekä auringonsäteistä.


dsc_1941

Viikon ajan kestäneen sairasteluputken jälkeen lapset kirjaimellisesti kirmasivat ulkona! Pöpö lienee nyt taltutettu, mutta enemmän tai vähemmän vielä öisin pikkujengi yskii. Mokoma köhä, kun tuppaa aina pitkittymään!


dsc_1970


Aikamoisia aurinkoisia ovat äidin silmissä nämä omat muruset. Rakkauden pomppuja vallan sydämeni jyskyttää, kun näitä kuvia katselen.


dsc_1962

dsc_1961

dsc_1957
dsc_1947

On kovin kevyt olo. Iloinen ja odottava– silti niin helppo. Paljon muutoksia edessä, mutta parhaimmat jutut on ja pysyy.


Niinkuin otsikko sen kertookin, oli tänään blogissa vuorossa tällainen äidin syksyisen keskiviikon rakkauspuuska. Voiko painavampaa asiaa ollakaan?


Aurinkoa loppuviikkoon!


 

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Miten teillä muuten silmälasien pito onnistuu?
  Meidän tytöllä on silmälasit joita ei juuri suostu, ainakaan kotona pitämään. Päiväkodissa onnistuu vaikka nyt on alkanut onnistumaan huonommin. Meillä on myös peittohoito ja se on kyllä niin tuskaa!

  VastaaPoista
 2. Moikka! Nykyään onnistuu jo hyvin, mutta alkuun oli hankalaa. Onko teillä se lenksu mukana, joka laitetaan pään taakse?

  VastaaPoista
 3. Moi!
  Meillä on vaan sellaiset irtopalat jotka tulee korvan taakse, joten pitää testata lenksua. Ehkä meilläkin alkaa lasit pysymään päässä kun ikää tulee vähän enemmän. Nyt siis 4v, syyskuussa täytti :)

  VastaaPoista
 4. Lenksu on super hyvä! Kannattaa testata! Tsemppiä treeniin ❤

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook

Instagram